Een fijne plek in huis

De woonkamer is toch wel een van de meest gebruikte en belangrijke plekken in je huis. Waar je heerlijk kan ontspannen, gasten kunt ontvangen en gezellig samenkomt met vrienden en familie.

Het is daarom van belang dat het een fijne en makkelijke plek is met voldoende ruimte.

Er zijn allerlei producten die de woonkamer nog meer comfort kunnen bieden. Denk eens aan domotica (automatisering) waarmee automatisch de lampen, gordijnen en de muziek kunnen worden aangezet. Ook eenvoudige telefoons die door het hele huis werken en een moderne thermostaat om het huis al op afstand te verwarmen vallen hier onder.

Handige hulpjes in het huishouden

Om de woonkamer zo fijn te houden dient er helaas wel wat tijd in het huishouden gestoken te worden. Soms lukt dit niet meer helemaal zelfstandig door een beperking of aandoening. Het is goed om te weten dat er dan handige hulpjes zijn die deze taken kunnen ondersteunen. Dit op verschillende vlakken zoals koken, boodschappen doen, afwassen, schoonmaken en strijken.

In de woonkamer is een goede bank of stoel van waaruit je makkelijk kunt opstaan en in kunt relaxen ook van grote waarde. Er zijn zelfs stoelen met een speciale sta-op functie of een losse zitting die je in een bestaande bank of stoel kunt plaatsen.

Zoek op ruimtes in huis

Per ruimte in huis hebben wij een selectie van mooie en handige producten en diensten voor die specifieke ruimte gemaakt.
Deze worden handig samengevat en we voorzien je daarnaast direct van tips en trucs om makkelijker zelfstandig thuis te blijven wonen.