De toegang tot je huis

De voordeur en de gang zijn de centrale ruimte voor het betreden van de woning en vaak ook de ruimte waar zich de trap bevindt naar boven richting slaapkamer. In veel woningen ga je via de hal naar een andere ruimte binnen het huis of zelfs naar een andere verdieping. Omdat je er verder weinig tijd doorbrengt zijn het vaak kleine plekken qua woonoppervlakte.

Het is wel handig om het dan zo slim mogelijk in te delen met opslag en handige oplossingen. Goede verlichting in de hal en bij de voordeur geeft ook een hoger gevoel van veiligheid. Lampen kunnen eenvoudig worden aangesloten op een bewegingsmelder of automatische lamp.

Wie staat er voor de deur?

De voordeur is de entree tot je huis. Om gasten te ontvangen en om ongewenste gasten buiten te houden natuurlijk. Een prettig gevoel geeft het wanneer je kunt zien wie er aan de deur staat, vooral in de avonduren. Ook het goed beveiligen van de woning door camera’s en een digitale deurspion is wel zo prettig. Er zijn gelukkig steeds meer oplossingen op de markt beschikbaar om je veiligheid te vergroten. Denk bijvoorbeeld eens aan een automatisch deurslot of een sleutelkastje. Maar ook een camera met app en elektronische deurtoepassingen.

Hulpmiddelen voor je voordeur, trap en gang

Onderstaande categorieën bevatten hulpmiddelen waarmee je je huis van alle gemakken kunt voorzien.

Zoek op ruimtes in huis

Per ruimte in huis hebben wij een selectie van mooie en handige producten en diensten voor die specifieke ruimte gemaakt.
Deze worden handig samengevat en we voorzien je daarnaast direct van tips en trucs om makkelijker zelfstandig thuis te blijven wonen.