Hoe gaaf zou het zijn als jij over 10 jaar kan zeggen; “ik heb de zorg verbeterd in Nederland en er samen met mijn collega’s voor gezorgd dat mijn oma, oudtante, moeder en vader nu langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen”. Wij hebben grote plannen en hele mooie ambities. Met ons fijne team collega’s werken we keihard om met Thuisleefgids een enorme bijdrage te leveren aan de zorg, maar we komen hiervoor handjes tekort. Want alleen kunnen we veel maar met jou erbij kunnen we nog veel meer. En wie houdt er nou niet van interessant en uitdagend werk maar wel met veel maatschappelijke impact?   

Ben jij degene die een substantiële bijdrage wil leveren aan het verbeteren van zorg door het aan de markt aanbieden van mooie software en handige ondersteuning voor zorgprofessionals. Ben je ondernemend, pragmatisch en sociaal ingesteld en krijg je energie bij het benaderen en begeleiden van externe relaties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Vooral als jij thuis bent in zowel Business 2 Business (B2B) als Business 2 Consumer (B2C) markten. 

Doelstelling van de functie

Het structureel begeleiden van account- en verkooptrajecten van grote en kleine klanten. Hierbij zorg je voor het opstellen en bewaken van de salesforecast, je maakt planningen en werkt met salesbudgetten. Je houdt overzicht over de te ondernemen acties en bent in staat om anderen (eventueel externen) aan te sturen op uitvoering van de actiepunten zodat targets behaald worden. Je bent in staat om de belangen van Thuisleefgids binnen je werkzaamheden te behartigen aansluitend bij de visie van het bedrijf.   

Je benadert actief (nieuwe) relaties om onze software-oplossingen bij verschillende zorgaanbieders zoals ziekenhuizen, VVT’s (verpleeg-, verzorging- en thuiszorgorganisaties) en gemeenten onder de aandacht te brengen. Je kunt de visie van het bedrijf overbrengen en de verschillende proposities onderbouwen met de ontwikkelde sales- en implementatiekits. We verwachten dat je je eigen verkooptechnieken uitdraagt en inzet, tegelijkertijd is het belangrijk open te staan voor suggesties van anderen. Bovendien denk je mee over hoe we onze sales-processen verder kunnen optimaliseren. Je kent de online markt en kunt hier ook partnermodellen verkopen. Het signaleren van vragen in de markt en deze kunnen vertalen naar klantwensen richting onze productowner op het gebied van de IT-oplossingen is een must.   

Met wie ga jij werken?  

Je werkt onder leiding van de salesdirecteur maar kunt goed zelfstandig vooruit. Je werkt gestructureerd en voortvarend en houdt overzicht en regie op alle lopende en toekomstige leads. Je stemt daarnaast de benodigde salesacties af met de Marketing en Operations-afdeling. In je salesproces heb je een goed beeld van het passend aanbieden van onze software, de implementatie van projecten en stem je waar nodig voor offertes af met collega’s. Je bouwt dus echt mee aan het salesteam en maakt verbinding met het gehele team wat blijft groeien.   

Succes boek jij door…

 • Uitdenken, plannen en uitvoeren van (sales)activiteiten in een salesplan.   
 • Salestrajecten opzetten, uitvoeren en rapporteren.   
 • Overbrengen van de visie, toegevoegde waarde en de proposities op het gebied van zorginnovatie en (digitale) hulpmiddelen.    
 • Vertalen interne en externe ontwikkelingen naar salestrajecten en als input voor het marketingplan.   
 • Vaststellen en borgen salestrajecten en overdragen aan afdeling Operations.  
 • Adviseren en verkopen van IT software-oplossingen en contracten met onlinepartners uit onderhandelen en sluiten.   
 • Opbouwen, inbrengen en onderhouden eigen netwerk.   
 • Rapporteren aan salesdirecteur en managementteam.  

Dit ben jij…  

Je beschikt over een functiegericht diploma en hebt minimaal 4 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Ervaring met het werken in een startup is een pré en je krijgt net zo veel energie als wij van een knallend tempo. Je ziet het als een uitdaging om het team van collega’s optimaal te ondersteunen en bent flexibel en resultaatgericht. Je voelt je verantwoordelijk voor het hele salesproces van lead tot en met overdracht naar operations en daarna kom je weer in beeld voor aftersales als accountmanager.   

Wat mag je verwachten?   

Bij Thuisleefgids werken we samen aan een doel waarbij iedereen een unieke toegevoegde waarde levert. In dynamiek kijken we naar je kwaliteiten en daar waar je energie van krijgt. Wat is er nog meer gaaf aan werken bij Thuisleefgids. 

 • 25 vakantiedagen plus 8% vakantietoeslag   
 • De mogelijkheid om bij te dragen aan de levenskwaliteit van ouderen, mensen met een ondersteuningsvraag, mantelzorgers en zorgprofessionals.  
 • Meedenken aan nooit eerder bedachte software-oplossingen   
 • Mooi kantoor bij de leukste hub van Utrecht  
 • Thuisleefgids ontwikkelt zich en dus krijg jij die mogelijkheid ook volop. Je krijgt de ruimte om samen met ons je leerpad vorm te geven  
 • Een leuk en jong team en gezellige (digitale) borrels en teamactiviteiten   
 • Een laptop van de zaak  

Meer weten of zin in een kop koffie en een kennismaking?  

Wil jij werken in een leuk en ambitieus team en bijdragen aan een betere zorg voor Nederland? Solliciteren op de functie doe je door jouw cv en motivatie toe te sturen aan Ilse Schoormans per mail ilse@thuisleefgids.nl. Wil je graag meer informatie? Dan kan je uiteraard ook even bellen naar 06-50822268. 

De procedure bestaat uit een gesprek met Arjan van der Weijde, salesdirecteur, en Ilse Schoormans, oprichtster van Thuisleefgids, en eventueel nog een derde/vierde gesprek. Een ontwikkelscan kan onderdeel uitmaken van de procedure, waarbij we gelijk kijken waar je krachten en ontwikkelpotentieel liggen en hoe we je het beste kunnen helpen in je ontwikkeling.   

Over Thuisleefgids

Bij Thuisleefgids bieden wij mensen met een zorgvraag, mantelzorgers en professionals een zo optimaal en onbezorgd mogelijk leven. ​Door het bevorderen van kennis, zelfmanagement en persoonsgerichte zorg kunnen mensen met een zorgvraag langer zelfstandig, veilig en plezierig thuis blijven wonen. We gidsen mensen door het oerwoud van de zorg en optimaliseren de zorgketen. Op ons onafhankelijke platform voor consumenten en met onze software-oplossingen voor professionals krijgt men persoonsgericht advies met betrekking tot vergoedingen, zorghulpmiddelen en zorgtechnologie.

Wij werken niet met recruiters voor de invulling van onze vacatures, wij vragen werving- en selectiebureaus daarom ook geen contact met ons op te nemen.