Thyssenkrupp

Thyssenkrupp is al meer dan 200 jaar leverancier van producten en diensten in zeer uiteenlopende sectoren, zoals de automobielindustrie, bouw en constructie, chemische industrie, energie, voeding, olie en gas, aerospace, mijnbouw en metaal, engineering, scheepsbouw en speciale voertuigen.

Lees meer op de website van Thyssenkrupp Trapliften.

Otolift

Een prachtig familiebedrijf dat is opgericht door dhr. Otto Ooms in 1981. Ze zijn gestart met verschillende producten en discipline gebieden maar inmiddels zijn ze al sinds de jaren 60 volledig gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van verschillende soorten trapliften. Er zijn in totaal al ruim 185.000 Otolift trapliften gemaakt en geplaatst.

Lees meer op de website van Otolift Trapliften.

Handicare

Handicare Trapliften is fabrikant van trapliften sinds 1886 en heeft wereldwijd reeds 700.000 trapliften geïnstalleerd. De klant staat bij Handicare centraal. Voor elke trap en situatie heeft Handicare een passende oplossing: koop, huur en tweedehands. Het eigen team van adviseurs en monteurs werkt door heel Nederland en is dus altijd dichtbij.

Lees meer op de website van Handicare Trapliften.

Smienk

Smienk richt zich op topkwaliteit wat betreft trapliften. Zij realiseren zich de noodzaak van trapliften en hebben het hun doel gemaakt om betaalbare en duurzame oplossingen te bedenken voor iedereen. Smienk is het eerste bedrijf wat trapliften van alle merken hergebruikt en leveren daarbij blijvend uitstekende service.

Lees meer op de website van Smienk Trapliften.