Start vandaag
met het verkopen van je producten via Thuisleefgids!

Thuisleefgids Partners

Heeft ons platform je interesse gewekt maar ontbreken jouw innovatieve producten of diensten nog? Wat ons betreft horen jouw producten zeker thuis op ons platform zodra zij bijdragen aan langer zelfstandig thuis wonen en voldoen aan de onderstaande criteria:

  • Het product is geschikt voor thuiswonende consumenten;
  • Het product heeft betalende klanten;
  • Het product kan door jouw organisatie naar de klant verstuurd worden.

Wil jij ook producten of diensten aanbieden via Thuisleefgids? Meld je hier aan voor ons partnerprogramma!

Aanmelden

Waarom zou je partner van Thuisleefgids worden?

Onafhankelijk

Thuisleefgids is een onafhankelijk platform. Wij geven geen voorkeur aan een leverancier maar laten de klant zelf een beslissing maken op basis van prijzen, reviews en servicevoorwaarden. Wij maken uiteraard wel inzichtelijk waarin jij onderscheidend bent voor de klant.

Gratis aanbieden

Het aanbieden van je producten op ons platform is geheel gratis. Wij werken volgens het ‘no cure, no pay’ principe. Dit houdt in dat je alleen commissie afdraagt wanneer je product is verkocht via ons platform.

Groot bereik

Als partner van Thuisleefgids heb je toegang tot een groot bereik. Niet alleen maak je gebruik van het grote bereik van Thuisleefgids, maar ook van de Thuisleefwijzer, waar veel zorgorganisaties, gemeenten en WMO consulenten aan verbonden zijn.

Inzicht krijgen

Onze partners krijgen een eigen dashboard waarmee zij inzicht krijgen in hoe het verkopen via Thuisleefgids gaat. Het aantal verkopen, retourmeldingen, bereik en andere relevante data omtrent jouw product zijn zichtbaar, zodat je op basis van deze data kunt bijsturen op de verkoop.

Geautomatiseerd

Ons orderproces is eenvoudig en volledig geautomatiseerd. Wanneer een klant bij ons een bestelling plaatst, ontvangen jullie deze order automatisch. Zo werken we samen zo efficiënt mogelijk en bespaar je tijd in het verkoopproces.

Klantenservice

Wij ondersteunen jullie met onze klantenservice. Klanten kunnen ons zowel telefonisch, per mail of via chat bereiken. Wij staan de klant zo goed mogelijk te woord, zodat jullie meer tijd overhouden voor andere werkzaamheden.

Zo pakken we ’t aan!

Stap 1:

  • Meld je aan als partner.

Stap 2:

  • Vul alle belangrijke gegevens in.

Stap 3:

  • Plaats je producten online via ons partnerplatform.

Stap 4:

  • Ontvang bestellingen en verzend je producten.

Stap 5:

  • Ontvang retourbestellingen en klantvragen.

Stap 6:

  • Uitbetaling en afhandeling

Aanmelden

Dit zeggen onze partners!

Else Reitsma | Districtleider Noordwest bij Vegro

“Thuisleefgids is een onafhankelijk platform. Informatieverstrekking staat echt centraal! De samenwerking is altijd goed en de gesprekken zijn inspirerend en concreet. Wij sluiten ons aan bij de visie van Thuisleefgids dat mensen zo makkelijk mogelijk alle informatie over hulpmiddelen moeten kunnen vinden.”