Thuisleefgids voor leveranciers

Heeft ons platform je interesse gewekt maar ontbreken jouw innovatieve producten of diensten nog? Wanneer deze bijdragen aan langer zelfstandig thuis wonen horen ze zeker op ons platform thuis wat ons betreft. Vooral als het product voldoet aan de onderstaande criteria:

  • Het product is geschikt voor thuiswonende consumenten;
  • Het product heeft betalende eindgebruikers;
  • Deze eindgebruikers kunnen worden benaderd om hun ervaringen te delen op ons platform zodat we anderen weer kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze.

Ook producten of diensten aanbieden via Thuisleefgids? Neem direct contact met ons op!

Hulpmiddelen leveranciers

Able2

Able2 is een totaalleverancier die producten levert op het gebied van zorghulpmiddelen, revalidatiehulpmiddelen en hulpmiddelen voor ouderen. Able2 wil dat goede hulpmiddelen voor iedereen toegankelijk zijn en daarom leveren zij de allerhoogste kwaliteit voor iedereen. Lees meer op de website van Able2.

Vitility

Vitility is een bedrijf dat breed gespecialiseerd is met een nauwkeurig gekozen assortiment. De Specialized Collectie van Vitility levert zorghulpmiddelen op maat. De collectie van Vitility is goed uitgedacht en met aandacht geselecteerd om zo goed mogelijk te kunnen voorzien in ondersteuning en zorg. Lees meer op de website van Vitility.

Stelcomfort

Stelcomfort biedt een zeer breed assortiment van woon- en zorghulpmiddelen, van badkamerinrichting tot rollators, van messen tot scootmobielen. Het assortiment van Stelcomfort is met zorg gekozen. Bij Stelcomfort staat jouw wens, klantvriendelijkheid, kwaliteit en service altijd op de eerste plaats. Lees meer op de website van Stelcomfort.

Vegro

Vegro wil de controle over jouw levenskwaliteit graag bij jezelf leggen. Zij willen samen met jou kijken naar hoe jij het beste zelfstandig kan blijven vanuit een positief oogpunt. Vegro legt de nadruk dan ook op je gezonde kanten en je mogelijkheden en wil zo bijdragen in zelfredzaamheid, gezondheid en zelfstandigheid. Lees meer op de website van Vegro.

Medicura

Medicura richt zich op het uitlenen, verhuren en verkopen van zorghulpmiddelen. Het bedrijf heeft als doel om het leven van mensen met een beperking te verbeteren en comfortabeler te maken. Voor hen staan zelfstandigheid, zelfredzaamheid en veiligheid voorop als het gaat om service en assortiment. Lees meer op de website van Medicura.

EHealth leveranciers

Xando

Xando is een Apple Premium Reseller, die gespecialiseerd én nauw betrokken is als IT-consultant. Het bedrijf biedt persoonlijke en uitgebreide service bij alle Apple producten en accessoires, inclusief de onderwijs- en zorgafdeling. Lees meer op de website van Xando.

SB Supply

SB Supply is een expert in lifestyle accessoires, gespecialiseerd in gadgets en persoonlijke design accessoires. Het bedrijf is gericht op snelle bezorging, een uitgebreid assortiment en een voortreffelijke service en levert gadgets op gebied van sport, ontspanning én zorg. Lees meer op de website van SB Supply.

Compaan

Compaan streeft voor een beter wereld en wil dit laten zien in producten en service. Het bedrijf levert een uitgebreid assortiment aan tablets die zorgvuldig gekozen zijn om te voldoen aan vier factoren: Verantwoordelijkheid, Duurzaamheid, Respect en Beveiliging en Privacy. Lees meer op de website van Compaan.

Telelock

Telelock is een bedrijf dat verschillende soorten sloten levert en voor elke Nederlandse deur een oplossing wilt vinden. Met zorgvuldigheid en passie bouwt Telelock voor elke deur een perfect slot geheel naar wens. Ook hebben zij een afdeling gespecialiseerd in de thuiszorg, waarmee zij een gevoel van zorgeloosheid en veiligheid willen creëren voor bewoners met zorg. Lees meer op de website van Telelock.

Sensotiss

Sensotiss ontwikkelt producten om mensen langer, comfortabeler en veilig zelfstandig te laten wonen. Ook bieden het bedrijf hulpmiddelen om zorgverleners te ondersteunen. Sensotiss staat voor respect en comfort en wilt met haar producten zo min mogelijk inbreuk doen op jouw dagelijks leven. Jouw veiligheid en zorgeloosheid staat bij Sensotiss voorop. Lees meer op de website van Sensotiss.

Livind 

Livind is een zorginitatief gericht op technologische toepassingen die gebruikt worden in het dagelijkse leven. Het bedrijf streeft ernaar om veiligheid en levenskwaliteit te verhogen en om dit voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken. Livind zet zich met name in voor mensen die langer zelfstandig thuis willen wonen en is landelijk actief om dit zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Lees meer op de website van Livind.

Leveranciers voor woningaanpassingen

NaQuBo

NaQuBo streeft naar optimale veiligheid en het beste comfort. Dit doet het bedrijf door diensten en producten te leveren op het gebied van brandveiligheid en hulp- en vluchtmiddelen. NaQuBo geeft een uitgebreide voorlichting over hoe er met brandgevaar omgegaan moet worden, levert de producten die nodig zijn én zorgt voor een goed vervolg, zodat je producten altijd in goede staat zijn. Lees meer op de website van NaQuBo.

Livind 

Livind is een zorginitatief gericht op technologische toepassingen die gebruikt worden in het dagelijkse leven. Het bedrijf streeft ernaar om veiligheid en levenskwaliteit te verhogen en om dit voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken. Livind zet zich met name in voor mensen die langer zelfstandig thuis willen wonen en is landelijk actief om dit zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Lees meer op de website van Livind.

Molenaar

Molenaar streeft ernaar om mensen langer zelfstandig thuis te laten wonen. Het bedrijf levert comfort sanitair en wil het hiermee voor iedereen gemakkelijk maken om hun badkamer mee te laten groeien met hun persoonlijke wensen. Molenaar staat voor voortreffelijke service, persoonlijk advies en perfect maatwerk met alle mogelijkheden van dien. Lees meer op de website van Molenaar.

Secucare

Secucare biedt unieke oplossingen op het gebied van beveiliging en veiligheidsproducten gericht op de zorg. Het bedrijf levert producten van eigen bodem met gegarandeerde topkwaliteit. Daarom staat Secucare ook open voor al jouw problemen, om zo goed en volledig mogelijk aan jouw wensen te kunnen voldoen. Lees meer op de website van Secucare.

Sensotiss

Sensotiss ontwikkelt producten om mensen langer, comfortabeler en veilig zelfstandig te laten wonen. Ook bieden het bedrijf hulpmiddelen om zorgverleners te ondersteunen. Sensotiss staat voor respect en comfort en wilt met haar producten zo min mogelijk inbreuk doen op jouw dagelijks leven. Jouw veiligheid en zorgeloosheid staat bij Sensotiss voorop. Lees meer op de website van Sensotiss.

Personenalarmering leveranciers

One2track

Het doel van One2track is de ontwikkeling van een snel vernieuwend en breed assortiment van GPS horloges voor alle leeftijden. Zij bieden scherp geprijsde GPS horloges met een stabiele en veilige app. Gegevens van de klant worden door een Nederlands team van engineers veilig gehouden en beheerd. One2track staat voor goed werkende producten tegen een scherpe prijs. 

Smartwatcher 

Smartwatcher is gespecialiseerd in alarmhorloges en werkt sinds 2015 aan de ambitie om hét Europese merk voor mobiele en draagbare beveiligingsoplossingen te worden. Zij doen dit met de overtuiging dat persoonlijke veiligheid fundamenteel vereist is en binnen ieders bereik moet liggen. Het Zwitserse team van ontwerpers en ingenieurs werkt constant aan het ontwikkelen van oplossingen die simpel in gebruik zijn en waarmee gebruikers zich zowel binnen als buitenshuis veilig kunnen voelen. 

LiveSafe

LiveSafe specialiseert zich in persoonlijke veiligheid voor senioren, sporters, reizigers en anderen. Zo zijn de producten wereldwijd te gebruiken, sta je altijd in contact met een professionele alarmcentrale en ondersteunen ze je in de zoektocht naar passende hulp. LiveSafe streeft ernaar om jou met een veilig gevoel zelfstandig je gang te laten gaan. Lees meer op de website van Livesafe.

Qvita – Wuzzi

Wuzzi is een onderdeel van Qvita dat zich richt op mensen die op zoek zijn naar veiligheid en vrijheid. De producten van Wuzzi werken zowel binnen als buiten en thuis als onderweg, waardoor je waar je ook bent een veilig en vrij gevoel kunt hebben. Lees meer op de website van Wuzzi.

Zembro

Zembro is een jonge onderneming die zich richt op het verbinden van generaties door middel van digitale technologie. Het bedrijf streeft vol passie naar vrijheid en zelfstandigheid voor iedereen en zet de klant altijd op de eerste plaats. Lees meer op de website van Zembro.

Avium wearables

Avium Wearables streeft ernaar om een begrip te worden op het gebied van innovatie en duurzaamheid. Zij bieden wearables die geoptimaliseerd zijn op het gebied van zorg, veiligheid en zelfstandigheid. Avium wilt ontzorgen en is altijd op zoek naar de meeste duurzame manier om voor je klaar te staan. Lees meer op de website van Avium Wearables.

Watchi

Watchi richt zich erop om het leven zo veilig en zelfstandig mogelijk te maken. Het bedrijf zorgt ervoor dat niet alleen jijzelf, maar ook je naasten op de hoogte kunnen zijn van je locatie en gezondheid. Zo voel jij je meer zelfredzaam en hoeven je naasten zich minder zorgen te maken. Watchi is er voor particulieren en voor zorgprofessionals. Lees meer op de website van Watchi.

Eurocom

Eurocom streeft naar perfecte samenwerking tussen particuleren en professionele partijen. Zij zetten de zorgconsument voorop en willen voor deze consument de slimste tools en systemen ontwikkelen. Eurocome investeert in zorg-specifieke functionaliteit en wil samen met andere professionele partijen ervoor zorgen dat jij jouw leven zo goed en comfortabel mogelijk kunt leven. Lees meer op de website van Eurocom Group.

MobileCare

MobileCare richt zich op mantelzorgers, zorgprofessionals en zorgconsumenten. Het bedrijf gelooft in de kracht van mensen en wil hier optimaal gebruik van maken in samenwerking met nieuwe technologie. Welzijn, veiligheid en effectiviteit staan voorop bij MobileCare. Lees meer op de website van MobileCare.

AmiMed

AmiMed zet zich om voor het ontwikkelen van hulpmiddelen, software en devices die eenvoudig in gebruik zijn en die een positieve invloed hebben op de kwaliteit en de duur van het leven.
Bovendien moeten die hulpmiddelen betaalbaar zijn en blijven voor vrijwel alle groepen in onze samenleving.Lees meer op de website van AmiMed.

Trapliften leveranciers

Thyssenkrupp

thyssenkrupp is al meer dan 200 jaar leverancier van producten en diensten in zeer uiteenlopende sectoren, zoals de automobielindustrie, bouw en constructie, chemische industrie, energie, voeding, olie en gas, aerospace, mijnbouw en metaal, engineering, scheepsbouw en speciale voertuigen. Lees meer op de website van thyssenkrupp Trapliften.

Otolift

Een prachtig familiebedrijf dat is opgericht door dhr. Otto Ooms in 1981. Ze zijn gestart met verschillende producten en discipline gebieden maar inmiddels zijn ze al sinds de jaren 60 volledig gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van verschillende soorten trapliften. Er zijn in totaal al ruim 185.000 Otolift trapliften gemaakt en geplaatst. Lees meer op de website van Otolift Trapliften.

Handicare

Handicare wil het dagelijkse leven comfortabeler en veiliger maken. Zij springen in op de wens van consumenten om langer zelfstandig te blijven wonen en willen dit realiseren door eersteklas dienstverlening en klantgerichtheid. Dit doen zij met integriteit, respect, commitment en passie en daarbij staan zij altijd open voor verandering. Lees meer op de website van Handicare Trapliften.

Smienk

Smienk richt zich op topkwaliteit wat betreft trapliften. Zij realiseren zich de noodzaak van trapliften en hebben het hun doel gemaakt om betaalbare en duurzame oplossingen te bedenken voor iedereen. Smienk is het eerste bedrijf wat trapliften van alle merken hergebruikt en leveren daarbij blijvend uitstekende service. Lees meer op de website van Smienk Trapliften.

Overige leveranciers

2Mobility

2Mobility is een leverancier van exclusieve mobiliteitsproducten. Alles is erop gericht de mobiliteit in stand te houden en het dagelijks leven makkelijker en aangenamer te maken. De producten onderscheiden zich in gewicht, design, innovatie, comfort en gemak. Lees meer op de website van 2Mobility.

Wolk B.V.

Wolk is een Nederlandse uitvinding van Wolk B.V., die inwolk b.v. thuisleefgids samenwerking met de Technische Universiteit van Delft is ontwikkeld. Het ontwikkel-team van Wolk heeft de Wolk heup-airbag uitgebreid getest op reductie van de val-impact, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Lees meer op de website van Wolk B.V

Domotect B.V.

Domotect B.V.Domotect B.V. is een ambitieus bedrijf dat zich richt op het creëren en verkopen van slimme producten die bijdragen aan de veiligheid en welzijn van iedereen in hun eigen huis. Het bedrijf levert producten die helpen om brand te voorkomen, bewoners waarschuwen voor potentieel gevaar en hun welzijn in de gaten houdt. Lees meer op de website van Domotect B.V.

Brise Care B.V.

logo brise care bv

Brise Care BV is een innovatief Nederlands bedrijf. Haar visie is het streven naar gezonde luchtcondities in een woon- en werkomgeving waardoor iedereen gezonde lucht kan inademen en zo bij te dragen aan het verbeteren en zelfs verdwijnen van ademhalingsklachten via een intelligent data monitoring verwerkingssysteem. Lees meer op de website van Brise Care B.V.

LiveSafe

Wat leveranciers zeggen over Thuisleefgids:

LiveSafe is één van de productleveranciers op de website van Thuisleefgids, in de categorie personenalarmering. Volgens LiveSafe zit er een grote meerwaarde aan het feit dat Thuisleefgids data verzamelt uit de enquête (beoordeling) die de eindgebruikers van producten invullen.

“De Thuisleefgids enquête is een zeer welkome aanvulling op onze twee thans reeds gebruikte bellijsten, welke binnen LiveSafe worden gehanteerd om haar dienst verlening blijvend te verbeteren. Door deze enquête krijgen nu ook andere aspecten van diezelfde dienst de volle aandacht, aspecten welke anders zelden zouden worden besproken omdat er mogelijk niet echt direct klachten over zijn, maar ze toch ook wel voor verbetering vatbaar zijn.

De enquête draagt er toe bij dat de uiteindelijke inhoud en kwaliteit van de mobiele alarmeringsdiensten op termijn evolueert naar de gewenste vorm, en mede tot stand komt voor en door de klanten. Dit proces komt dus in de buurt van de uitvinding van Lucien Engelen “patients included”.