medicatie medicatie

Alles over Medicatie

Medicatie kan in veel situaties of bij bepaalde zorgvragen uitkomst bieden, maar kan ook best complex worden. Voor je het weet ligt er een hele rij aan verschillende soorten medicijnen op tafel, waardoor het overzicht kwijt is. Daarnaast moeten ze allemaal op verschillende tijdstippen ingenomen worden en kan het moeilijk zijn de medicijnen in zijn geheel door te slikken.
Gelukkig zijn daar hulpmiddelen voor om zo het innemen en ordenen van medicatie wat makkelijker te maken. Daarnaast zijn er ook hulpmiddelen die de bloedsuikerspiegel kunnen meten om zo te bepalen of een persoon een hypo (te laag) of een hyper (te hoog) heeft. Aan de hand van deze informatie kan er een bepaalde actie ondernomen worden.

Bekijk alle 19 producten

Keuze van Thuisleefgids

Ontdek welke hulpmiddelen worden aangeraden bij een bepaald thema.

Thuisleefgids blog

Er zijn ontzettend veel hulpmiddelen op de markt. Hoe houd je nou het overzicht? Dat doen wij voor jou! Als eerst het laatste nieuws ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Voordelen van het gebruik van pillendozen

Voordelen van het gebruik van pillendozen

Een pillendoos is een zeer handig hulpmiddel voor mensen die (veel) medicatie gebruiken. Het gebruik van pillendozen kan veel voordelen …

Pillendoos kopen waar let je op?

Pillendoos kopen, waar let je op?

Veel mensen slikken medicijnen, zeker naarmate zij ouder worden. Of dit nou vitaminetabletten zijn, aanvullende voedingsstoffen of medicijnen voor een …