Kraamzorg Kraamzorg

Alles over Kraamzorg

Er zijn verschillende hulpmiddelen die je ondersteunen tijdens en na jouw zwangerschap. Denk bijvoorbeeld aan douchestoelen die het gemakkelijker maken om zelfstandig te douchen of een rugsteun voor in bed, zodat jij op je gemak kunt uitrusten.

Gratis 'Kraamhulpmiddelenpakket' Bekijk alle 11 producten

Keuze van Thuisleefgids

Dit zijn volgens ons de handigste hulpmiddelen tijdens je kraamperiode.

Thuisleefgids blog

Lees onze blogs en nieuwsberichten om meer informatie, tips en adviezen te krijgen over producten en diensten wat betreft kraamzorg.

Hoe lang kun je kraamzorg krijgen?

Hoe lang kun je kraamzorg krijgen?

Iedereen wil natuurlijk graag kraamzorg één op één kunnen krijgen. Het verschilt per situatie en per persoon hoe lang je …

Wat moet je betalen voor kraamzorg?

Wat moet je betalen voor kraamzorg?

Zorg ervoor dat je op tijd kraamhulp aanvraagt. Bekijk bovendien hoe veel uur jij ongeveer recht zal hebben op kraamhulp, …

Hulpmiddelen voor Kraamzorg

Tijdens je zwangerschap of na je bevalling is het prettig om de juiste hulpmiddelen in huis te hebben. Na je bevalling begint de zogeheten kraamtijd. Je bent dan weer thuis en krijgt hulp aan huis van een kraamzorg. Deze kijkt met jou en met je baby mee om ervoor te zorgen dat alles goed met jullie gaat. Ook ondersteunt zij in het huishouden. 

Gelukkig hoef je deze producten niet zelf te betalen maar worden deze hulpmiddelen vergoed vanuit je basispakket door de zorgverzekeraar. Je kunt ze dus heel makkelijk direct bij ons aanvragen en wij zorgen ervoor dat ze gratis op het door jouw gekozen moment bij je thuis worden gebracht.

Dit zijn je voordelen

  • Gratis lenen
    Kosten gaan niet van je eigen risico af en je declaratie wordt direct geregeld.
  • Flexibele bezorging
    Kies zelf een bezorgmoment op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur
  • Thuis weer opgehaald
    De producten worden weer bij jou thuis opgehaald wanneer dit jou uitkomt.

Chat

Open daarnaast eens onze kraamchat om een zo goed mogelijke checklist voor je kraamzorg te maken. In deze chat kan je met ons bespreken welke kraam spullen jij nodig denkt te hebben en hoeveel en kunnen we direct een boodschappenlijstje maken voor jouw kraamtijd. Zo ben je goed voorbereid op je kraamtijd.