Alles over Veiligheid

Er zijn steeds meer veiligheidsproducten zoals (automatische) alarmeringssystemen maar ook speciale producten om mensen mee te lokaliseren met GPS. Denk ook eens aan automatische sloten of sleuteloplossingen en camerasystemen.
We wonen langer thuis ook wanneer we ouder worden of te maken hebben met een aandoening of blessure. Het is dan heel fijn om je prettig en vooral ook veilig te voelen in je woning. |n sommige gevallen lukt het je niet meer om zelf de deur open te maken en daarom zijn er steeds meer eHealth oplossingen op het gebied van veiligheid zoals een automatisch slot of een digitale deurspion. Ook kun je via een camera gekoppeld aan je smartphone zien wie er voor de deur staat en deze op afstand openen met een domotica toepassing. Op het gebied van veiligheid zijn er ook systemen waarmee je kunt alarmeren of dwalen (via GPS) kunt detecteren.

Keuze van Thuisleefgids

Ontdek welke hulpmiddelen worden aangeraden bij een bepaald thema.

Thuisleefgids blog

Er zijn ontzettend veel hulpmiddelen op de markt. Hoe houd je nou het overzicht? Dat doen wij voor jou! Als eerst het laatste nieuws ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Veilig, prettig en zelfstandig thuis in coronatijd.

Door de huidige maatregelen vanwege het coronavirus brengen we nu meer tijd thuis door en dat is even wennen. Een …

Bed uitgelicht

Tips tegen de winterdip: goede nachtrust!

Met de wintertijd in de klok gaan we nu officieel de wintermaanden in met kortere, donkerdere en koudere dagen. Doordat …