Alles over E-Health in ontwikkeling

Hieronder vallen allerlei producten en diensten die nog niet direct op de markt verkrijgbaar zijn, die momenteel getest worden of in ontwikkeling zijn. Dit betreft allerlei producten en diensten die bijdragen aan langer zelfstandig thuis wonen. Er worden momenteel wereldwijd enorm veel nieuwe producten en diensten ontwikkeld. Je kunt hierbij denken aan allerlei zelfmeet oplossingen en applicaties, apps, producten die je op je lichaam kunt dragen maar ook die direct in de woning toegepast kunnen worden. Voordat deze op de markt komen worden deze eerst goed onderzocht en getest. Soms moeten producten aan normeringen, keurmerken of richtlijnen voldoen voordat ze op de markt verkocht of aangeboden mogen worden. Hier inspireren we je samen met onze partners ICT&Health en MyShopEye met de nieuwste producten en oplossingen. Zodra ze op de markt komen hoor je het direct van ons!

Keuze van Thuisleefgids

Ontdek welke hulpmiddelen worden aangeraden bij een bepaald thema.

Thuisleefgids blog

Er zijn ontzettend veel hulpmiddelen op de markt. Hoe houd je nou het overzicht? Dat doen wij voor jou! Als eerst het laatste nieuws ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Zorg op afstand het ‘nieuwe normaal’?

In Nederland, en vooral in de zorg, is er de afgelopen maanden veel veranderd. Met verstrengde maatregelen en het land …

Smartphone

Hoe ingewikkeld is een smartphone voor senioren?

Stel je voor dat je ineens een telefoon in je handen gedrukt krijgt die net zoveel opties heeft als een …