Personenalarm voor dementie Personenalarm voor dementie

Alles over Personenalarmering

Personenalarmering, ook wel bekend als personenalarm, huisalarm of zorgalarm, is een zeer doeltreffend hulpmiddel en is speciaal gemaakt zodat er altijd een alarmknop beschikbaar is waarmee om hulp geroepen kan worden, bij bijvoorbeeld een valpartij. Het bestaat uit een zenderapparaat die is aangesloten op een telefoonlijn of internetverbinding.

Je draagt zelf altijd het zendertje bij je door middel van een hanger om je hals of als een armband/horloge om de pols. Via een knop op het apparaatje kun je snel en eenvoudig hulp van anderen oproepen als dit noodzakelijk is en wordt er contact gemaakt met een contactpersoon zodat deze zo snel mogelijk adequaat kan reageren.

Bekijk alle 21 producten

Keuze van Thuisleefgids

Ontdek welke hulpmiddelen worden aangeraden bij een bepaald thema.

Thuisleefgids blog

Er zijn ontzettend veel hulpmiddelen op de markt. Hoe houd je nou het overzicht? Dat doen wij voor jou! Als eerst het laatste nieuws ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Draagbare personenalarmering kopen

De 4 gouden tips bij het online kopen van de perfecte draagbare personenalarmering.

Draagbare personenalarmering kan in veel situaties uitkomt bieden. Zeker nu we meer tijd thuis spenderen en het ontvangen van bezoek minder makkelijk is, is een extra stukje veiligheid in huis wel zo fijn. Maar, de keuze is reuze! Dus hoe vind je nou online het beste draagbare personenalarm? Thuisleefgids deelt graag met jou de 4 gouden tips voor de aanschaf van een draagbaar zorgalarm!

Innovatie Smartwatcher Essence Deluxe

Innovatie van de week #8: Smartwatcher Essence Deluxe

De zorg innoveren is een van de kernelementen van de visie van Thuisleefgids.nl. Wij dragen er graag aan bij om …