CEO

Ilse

Oprichter en drijvende kracht achter Thuisleefgids.nl! Met haar verpleegkundige en gerontologische achtergrond inspireert zij de klanten en ons team.

Sales & Business Development

Arjan

Inspireert ons met zijn kennis, ervaring en charisma om verder te komen! Maakt de mooiste plannen met onze klanten en zet ons op de kaart!

Marketing Manager

Elles

Met haar ondernemende en creatieve karakter weet zij onze marketingdromen waar te maken. Een alleskunner en te allen tijde oog voor een goede teamspirit!

Sales Accountmanager

Auke-Jan

Hij kan je alles vertellen over de mooie oplossingen van Thuisleefgids.nl! Meedenken klantwensen en behoeften is zijn kracht. Met zijn achtergrond bij een grote zorgverzekeraar kent hij de markt op z’n duimpje!

Implementatie Consultant

Tobias

Inspirerend, verbindend en bevlogen richt hij zich op het creëren van lange termijn samenwerkingen. Met zijn geloof in menselijke groei en ontwikkeling focust hij op wat mensen echt blij maakt.

Implementatie Consultant

Hanny

Een echte aanwinst voor het Thuisleefgids-team! Als verpleegkundige en afgestudeerd Toegepast Gerontoloog kent ze als geen ander de markt en weet ze ons met haar kennis en kunde te inspireren!

Implementatie Consultant

Ronald

Hij is ruimdenkend, attent en zorgzaam en staat met zijn positief kritische blik altijd paraat. Vol positiviteit en enthousiasme gaat Ronald de verbinding met partners en klanten aan!

Content Marketeer

Nienke

Nienke is een echte kenner op het gebied van Marketing en content. Hulp nodig bij een brainstorm? Creatief is haar middle name! 

Developer

Matthias

Deze snelle werker bijt zich graag vast in complexe vraagstukken. Met zijn brede kennis is hij een echt manusje van alles en gaat hij geen uitdaging uit de weg!

Gezondheidszorg Technoloog

Celina

Celina is een echte pro en kent alle ins en outs op het gebied van gezondheidszorg technologie! Hoe je haar herkent? Aan die brede lach op haar gezicht!

Medewerker Content

Lars

Deze creatieveling is met zijn kennis een echte aanwinst voor het team! Hoe de consument het best te adviseren? Hij onderzoekt het met een flinke dosis enthousiasme!


Junior Implementatie Consultant

Wesley

Onze regelneef, voor je het weet is het geregeld. Hij helpt onze website up-to-date te houden maar is daarnaast ook een grote steun in operations!

Bekijk alle vacatures!

Kom jij ons team versterken?

Ook bij Thuisleefgids werken? Hierachter zitten vacatures verstopt!