CEO

Ilse

Oprichter en drijvende kracht achter Thuisleefgids.nl! Met haar verpleegkundige en gerontologische achtergrond inspireert zij de klanten en ons team.

Chef Business Development

Arjan

Inspireert ons met zijn kennis, ervaring en charisma om verder te komen! Maakt de mooiste plannen met onze klanten en zet ons op de kaart!

Developer

Maarten

Gek van code en daarnaast een vlotte babbel. Geen vraag is hem te gek, Maarten zoekt het uit en regelt het!

Implementatie Consultant

Tobias

Inspirerend, verbindend en bevlogen richt hij zich op het creëren van lange termijn samenwerkingen. Met zijn geloof in menselijke groei en ontwikkeling focust hij op wat mensen echt blij maakt.

Implementatie Consultant

Hanny

Een echte aanwinst voor het Thuisleefgids-team! Als verpleegkundige en afgestudeerd Toegepast Gerontoloog kent ze als geen ander de markt en weet ze ons met haar kennis en kunde te inspireren!

Implementatie Consultant

Ronald

Hij is ruimdenkend, attent en zorgzaam en staat met zijn positief kritische blik altijd paraat. Vol positiviteit en enthousiasme gaat Ronald de verbinding met partners en klanten aan!

Developer

Gijs

Ervaren en zeer bekwaam op het gebied van development. We kunnen letterlijk op en met hem bouwen voor het waarmaken van onze droom!

Developer

Rover

Onze creatieve developer visualiseert de wensen van de klant in onze software, zodat ons platform optimaal toegankelijk en gebruiksvriendelijk is!

Developer

Reinald

Vol enthousiasme en passie gaat hij ieder IT-vraagstuk te lijf! Met zijn kennis en kunde is hij een ware aanwinst voor het IT-team.

Gezondheidszorg Technoloog

Eline

Enthousiast en bekwaam staat zij onze klanten graag te woord! Met haar achtergrond ondersteunt zij in projecten en de dagelijkse operatie.

Digital Marketeer

Roy

Expert op het gebied van online marketing! Met zijn ervaring weet hij onze vindbaarheid te vergroten en Thuisleefgids naar een hoger level te tillen.

Content Marketeer

Anne

Onze communicatie en content expert. Storytelling is haar “middle name” en ze kent alle ins & outs op social gebied.
Consultant

Stephanie

Droom, denk, durf, doe en deel! Bevordert het gebruik en de inzet van technologie in de zorg volgens een ijzersterke strategie.


Medewerker Content

Wesley

Onze regelneef, voor je het weet is het geregeld. Hij helpt onze website up-to-date te houden maar is daarnaast ook een grote steun in operations!

Stagiair Gezondheidszorg Technologie

Enno

Zorgvuldig en met een kritische blik zorgt hij ervoor dat onze tools zo goed mogelijk aansluiten bij de wensen van de klant.

Bekijk alle vacatures!

Kom jij ons team versterken?

Ook bij Thuisleefgids werken? Hierachter zitten vacatures verstopt!