Een lekker plekje voor rust

Voor iedereen is slaap heel belangrijk. De slaapkamer is dan ook vaak een rustige en fijne plek in het huis. Wanneer er sprake is van een handicap of beperking is slaap vooral belangrijk omdat er vaak extra energie nodig is door de dag heen. Soms kan er ook wanneer je ouder wordt behoefte ontstaan aan extra rust momenten door de dag heen. Dan is het fijn om een slaapkamer te hebben die van alle gemakken is voorzien.

Tips voor een relaxte slaapkamer

Gelukkig kun je in de slaapkamer tegenwoordig ook allerlei slimme en handige hulpmiddelen en innovaties gebruiken waarmee je goed en veilig in en uit bed kunt stappen. Ook zijn er elektrische bedden waarmee je bijvoorbeeld de rugsteun of het voeteneind omhoog kunt zetten. Ook zijn er fijne en stevige beugels om aan het bed te bevestigen waarmee extra steun binnen handbereik is.

Zoek op ruimtes in huis

Per ruimte in huis hebben wij een selectie van mooie en handige producten en diensten voor die specifieke ruimte gemaakt.
Deze worden handig samengevat en we voorzien je daarnaast direct van tips en trucs om makkelijker zelfstandig thuis te blijven wonen.