badkamer badkamer

Alles over Badkamer

Een fijne badkamer willen we allemaal. Wanneer je door een aandoening of blessure beperkt bent kan een badkamer echter een onhandige ruimte zijn. Met deze hulpmiddelen is dat verleden tijd.

Bekijk alle 214 producten

Keuze van Thuisleefgids

Ontdek welke hulpmiddelen worden aangeraden bij een bepaalde ruimte.

Thuisleefgids blog

Er zijn ontzettend veel hulpmiddelen op de markt. Hoe houd je nou het overzicht? Dat doen wij voor jou! Als eerst het laatste nieuws ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Veilig, prettig en zelfstandig thuis in coronatijd.

Door de huidige maatregelen vanwege het coronavirus brengen we nu meer tijd thuis door en dat is even wennen. Een …

Bed uitgelicht

Tips tegen de winterdip: goede nachtrust!

Met de wintertijd in de klok gaan we nu officieel de wintermaanden in met kortere, donkerdere en koudere dagen. Doordat …

Persbericht: Thuisleefgids valt onder Thuisleefgroep

Utrecht, 14 september 2021 – De organisatie Thuisleefgids heet vanaf vandaag Thuisleefgroep. Deze nieuwe naam voor de overkoepelende organisatie van …

We zijn live: Thuisleefgids in een nieuw jasje!

2021 is nog maar net aangebroken of het is tijd voor een mooie volgende stap voor Thuisleefgids. We zijn live met de vernieuwde versie van Thuisleefgids.nl en daar zijn we heel trots op! De afgelopen maanden is er hard gewerkt om Thuisleefgids in een nieuwer en moderner jasje te steken en zo dichter bij de zorgvraag van de consument te komen. Welk zorghulpmiddel past het best bij mijn persoonlijke situatie en hoe baan ik mijzelf een weg door de complexe zorgwereld? Op die vragen geeft de vernieuwde Thuisleefgids antwoord!