Maar wat is de beste oplossing voor jouw klant? Ook wil je klant graag weten welke producten en diensten nog vergoed worden. Daarom hebben we dit direct voor je uitgezocht. Dit bespaart jou een hoop uitzoek werk en zo kun je altijd de beste oplossing adviseren aan je klant.

Je kunt op Thuisleefgids eenvoudig zoeken wanneer je al weet wat je nodig hebt. Bestellen is dan zo gepiept. Wanneer je dit nog niet weer kun je samen met je klant de Thuisleefwijzer invullen. Deze leidt je op basis van een aantal vragen naar de best passende oplossingen.

Gratis producten lenen

Eenvoudig en snel producten bestellen of lenen voor je klant. We hebben een onafhankelijk aanbod van verschillende leveranciers.

Zo geef je het juiste advies

Via de Thuisleefwijzer vind je eenvoudig het juiste hulpmiddel voor elke situatie. Met de tool geef je makkelijk een onafhankelijk advies aan je klant.

Dit doen wij voor jou

Niet meer eíndeloos aan de telefoon..

Je kunt namelijk heel makkelijk bestellen via ons digitale platform en hebt daarmee direct keuze uit verschillende leveranciers. Je bestelt waar en wanneer jij dat wil!

Snel & eenvoudig bestellen

Met een paar klikken heb je verschillende producten en diensten van verschillende leveranciers in je mandje. Dit betreft zowel verkoop als vergoede producten. Zo kun je je klant geheel ontzorgen!

Geen papier meer!

Een machtiging of verwijzing nodig? Geen enkel probleem, deze kun je eenvoudig uploaden bij je bestelling. Daarnaast wordt je aanvraag of bestelling natuurlijk bevestigd via mail.

Jouw collega’s aan het woord.

Tessa de Wit

Thebe
“De online keuzehulp geeft een overzicht van alle innovaties van de laatste jaren. Een van de voordelen ervan is, dat zorgprofessionals ook zonder zorgachtergrond met behulp van de tool bij het geschikte hulpmiddel uitkomen voor de betreffende cliënt. Ook kunnen meerdere hulpmiddelen tegelijkertijd ingezet worden.

Ook bij mijn collega ambassadeurs zie ik, dat zij zich met gebruik van de tool veel meer bewust zijn van de mogelijkheden op het gebied van hulpmiddelen en thuistechnologie. Nu pas weten we echt wat er allemaal op de markt is.

Lynsey Gieles

Stichting Groenhuysen
Onze visie is: ouder worden en jezelf blijven. En dat sluit naadloos aan bij de online keuzehulp.Ik sta heel erg voor zelfredzaamheid en heb de hoop dat met behulp van deze tool, de mensen minder afhankelijk worden van zorg.

“De thuiszorg wordt steeds zwaarder. Het is daarom belangrijk te kijken naar wat mensen zelfstandig kunnen doen. Ook voor henzelf. Zelfredzaamheid vind ik, zoals gezegd, erg belangrijk. Daar helpt de tool in mee. En voor ons als zorgprofessional houdt de tool ons op de hoogte van de innovaties in de markt.”