LiveSafe

LiveSafe specialiseert zich in persoonlijke veiligheid voor senioren, sporters, reizigers en anderen. Zo zijn de producten wereldwijd te gebruiken, sta je altijd in contact met een professionele alarmcentrale en ondersteunen ze je in de zoektocht naar passende hulp. LiveSafe streeft ernaar om jou met een veilig gevoel zelfstandig je gang te laten gaan.

Lees meer op de website van Livesafe.

Qvita – Wuzzi

Wuzzi is een onderdeel van Qvita dat zich richt op mensen die op zoek zijn naar veiligheid en vrijheid. De producten van Wuzzi werken zowel binnen als buiten en thuis als onderweg, waardoor je waar je ook bent een veilig en vrij gevoel kunt hebben.

Lees meer op de website van Wuzzi.

Avium wearables

Avium Wearables streeft ernaar om een begrip te worden op het gebied van innovatie en duurzaamheid. Zij bieden wearables die geoptimaliseerd zijn op het gebied van zorg, veiligheid en zelfstandigheid. Avium wilt ontzorgen en is altijd op zoek naar de meeste duurzame manier om voor je klaar te staan.

Lees meer op de website van Avium Wearables.

Watchi

Watchi richt zich erop om het leven zo veilig en zelfstandig mogelijk te maken. Het bedrijf zorgt ervoor dat niet alleen jijzelf, maar ook je naasten op de hoogte kunnen zijn van je locatie en gezondheid. Zo voel jij je meer zelfredzaam en hoeven je naasten zich minder zorgen te maken. Watchi is er voor particulieren en voor zorgprofessionals.

Lees meer op de website van Watchi.

Eurocom

Eurocom streeft naar perfecte samenwerking tussen particuleren en professionele partijen. Zij zetten de zorgconsument voorop en willen voor deze consument de slimste tools en systemen ontwikkelen. Euroco

me investeert in zorg-specifieke functionaliteit en wil samen met andere professionele partijen ervoor zorgen dat jij jouw leven zo goed en comfortabel mogelijk kunt leven.

Lees meer op de website van Eurocom Group.

MobileCare

MobileCare richt zich op mantelzorgers, zorgprofessionals en zorgconsumenten. Het bedrijf gelooft in de kracht van mensen en wil hier optimaal gebruik van maken in samenwerking met nieuwe technologie. Welzijn, veiligheid en effectiviteit staan voorop bij MobileCare.

Lees meer op de website van MobileCare.