Medicura

Medicura streeft met haar Zorgwinkels ernaar om het functioneren van mensen met een beperking te verbeteren. Kwaliteit, service en betrouwbaarheid staan al vanaf het begin hoog in het vaandel. Door het aanbieden van medische hulpmiddelen voor de hulpbehoevende wordt het zelfstandig en veilig leven sterk bevorderd.

Om de consument nog makkelijker en beter te voorzien van de meest geschikte hulpmiddelen heeft Dick van Aggel, Directeur Medicura, besloten een samenwerking aan te gaan met Thuisleefgids. “Wij vinden onafhankelijkheid en keuzevrijheid voor zorgklanten belangrijk. Thuisleefgids.nl is een onafhankelijk platform dat deze keuzevrijheid bevordert”.

Onafhankelijk platform Thuisleefgids.nl

Thuisleefgids.nl helpt consumenten en zorgprofessionals om meer keuzevrijheid en overzicht te krijgen in het grote aanbod van koop- huur en leenmiddelen in de zorg. Zij bieden een onafhankelijk platform waar gebruikers zelf een keuze kunnen maken voor het product of de dienst en de leverancier die bij hen past op basis van duidelijke productinformatie en reviews.

Ilse Schoormans, oprichter Thuisleefgids.nl ziet dat consumenten en professionals behoefte hebben aan een onafhankelijk en overzichtelijk platform op het gebied van hulpmiddelen. “Een dergelijk platform was er nog niet. Ik ben zelf verpleegkundige en weet hoe belangrijk klantgericht werken is. Hulpmiddelen kunnen bij ons direct en eenvoudig aangevraagd of besteld worden en worden vervolgens door partners zoals Medicura ook snel en betrouwbaar bij de klant thuis geleverd.”

Door deze samenwerking wordt de zorgmarkt transparanter en toegankelijker voor mensen met een ondersteuningsvraag. Thuisleefgids werkt inmiddels samen met de grootste leveranciers van Nederland op het gebied van hulpmiddelen.

Meer weten? Neem contact op met:

Remco Breukers
Remco.breukers@medicura.nl
Medicura.nl

Ilse Schoormans
Ilse@thuisleefgids.nl
Thuisleefgids.nl