NaQuBo

NaQuBo streeft naar optimale veiligheid en het beste comfort. Dit doet het bedrijf door diensten en producten te leveren op het gebied van brandveiligheid en hulp- en vluchtmiddelen. NaQuBo geeft een uitgebreide voorlichting over hoe er met brandgevaar omgegaan moet worden, levert de producten die nodig zijn én zorgt voor een goed vervolg, zodat je producten altijd in goede staat zijn.

Lees meer op de website van NaQuBo.

Livind 

Livind is een zorginitatief gericht op technologische toepassingen die gebruikt worden in het dagelijkse leven. Het bedrijf streeft ernaar om veiligheid en levenskwaliteit te verhogen en om dit voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken. Livind zet zich met name in voor mensen die langer zelfstandig thuis willen wonen en is landelijk actief om dit zo goed mogelijk te kunnen realiseren.

Lees meer op de website van Livind.

Molenaar

Molenaar streeft ernaar om mensen langer zelfstandig thuis te laten wonen. Het bedrijf levert comfort sanitair en wil het hiermee voor iedereen gemakkelijk maken om hun badkamer mee te laten groeien met hun persoonlijke wensen. Molenaar staat voor voortreffelijke service, persoonlijk advies en perfect maatwerk met alle mogelijkheden van dien.

Lees meer op de website van Molenaar.

Secucare

Secucare biedt unieke oplossingen op het gebied van beveiliging en veiligheidsproducten gericht op de zorg. Het bedrijf levert producten van eigen bodem met gegarandeerde topkwaliteit. Daarom staat Secucare ook open voor al jouw problemen, om zo goed en volledig mogelijk aan jouw wensen te kunnen voldoen.

Lees meer op de website van Secucare.

Sensotiss

Sensotiss ontwikkelt producten om mensen langer, comfortabeler en veilig zelfstandig te laten wonen. Ook bieden het bedrijf hulpmiddelen om zorgverleners te ondersteunen. Sensotiss staat voor respect en comfort en wilt met haar producten zo min mogelijk inbreuk doen op jouw dagelijks leven. Jouw veiligheid en zorgeloosheid staat bij Sensotiss voorop.

Lees meer op de website van Sensotiss.