• Hoe werkt de keuzewijzer?

    Vul onderstaande vragenlijst in

  • Vraag 1

Over welke van onderstaande themas zou u het graag willen hebben?

Mobiliteit: In deze categorie vindt u vragen rondom mobiliteit. Hier vindt u alles wat voor uw mobiliteit van toepassing kan zijn. Denk hierbij aan lighulpmiddelen, loophulpmiddelen maar bijvoorbeeld ook verschillende soorten vervoerhulpmiddelen.

Voeding: In deze categorie vindt u vragen op het gebied van voeding. Denk hierbij aan het bereiden van voeding maar ook bijvoorbeeld bordranden, anti-slip placemats en aangepast bestek.

Veiligheid: In deze categorie vindt u vragen rondom veiligheid. Hier vindt u alles wat op het gebied van veiligheid van toepassing kan zijn. Valpreventie, personenalarmering maar bijvoorbeeld ook vragen rondom dwalen of leefstijlmonitoring.

Wonen: In deze categorie vindt u vragen op het gebied van wonen. Denk hierbij aan badkamer en toilet, slaapkameroplossingen maar ook huisautomatisering en brand- en inbraakbeveiliging en (personen) alarmering.

Communicatie: In deze categorie vindt u vragen die ondersteunen op het gebied van communicatie. Denk hierbij aan dienstenplatformen, videocommunicatie en digitale kalenders.

Medicatie en gezondheid: In deze categorie vindt u vragen op het gebied van gezondheid. Denk hierbij aan persoonlijke verzorging, medicatie en pijnbestrijding maar ook thuis meet apparatuur.

Financiën/geldzaken: In deze categorie vindt u vragen op het gebied van financiering. Denk hierbij aan het omgaan met betalingen, hoe u om kunt gaan met formulieren van organisaties op dit gebied en tevens ondersteuning op het gebied van financiën beheren.