Het kiezen van een juist passend hulpmiddel bij je zorgvraag is niet zo simpel. Je wilt graag een product hebben wat aansluit bij je eigen vraag. Er is een grote diversiteit aan hulpmiddelen, maar welke past nu het beste je vraag? Vanuit verschillende Testlabs in Nederland zijn we bezig om die vraag voor de consument te beantwoorden. Hoe gaat een Testlab te werk? Dat is hier te lezen. In deze post willen we jullie kennis laten maken met de producten die getest worden in onze Testlabs.

Welke producten worden getest in onze Testlabs?

Binnen de testlabs wordt een vijftal persoonsalarmeringssystemen en één slimme pillendoos getest. Alle producten zijn van Nederlands leveranciers afkomstig. Zo testen we producten van Avium wearables, Watchi, Gociety Solutions en MIXED.industries. De persoonsalarmeringssystemen variëren van een clip die je aan je kleding bevestigt tot horloges met touchscreen bediening. Zo heeft ieder product zijn eigen voordelen, maar wat vindt de gebruiker het belangrijkst? Een slimme pillendoos die werkt met een eigen applicatie is vrij uniek en testen we maar één. Hier onder vind je meer informatie over de ‘Smart Pill Box‘ van Vitility (MIXED.industries).

Smart Pill Box

De Vitility Smart Pill Box is ontworpen met zes losse bakjes, 2 grote en 4 kleine, in verschillende kleuren. Met behulp van een applicatie is het mogelijk het pillendoosje te koppelen aan je smartphone (Android en IOS). Hiermee kan je instellen in welk vakje welke tablet ligt en hoe deze medicijnen heten. Daarnaast is er de mogelijkheid een alarm in te stellen. Dit om je te helpen herinneren wanneer het tijd is om medicatie in te nemen.

Zo helpt de Smart Pill Box je met het innemen van je medicatie!

MIXED.industries

MIXED.industries is een creatief productontwikkelingsbedrijf. Ze creëren alledaagse producten en concepten in acht verschillende categorieën onder de merknamen Escentiall., Vitility, EEZZY en FRST. MIXED.industries is een Nederlands bedrijf gevestigd in Tilburg, Noord-Brabant.

Wil je meer weten over de Testlabs? Volg de ontwikkelingen hier.