Thuissignaal

Thuissignaal is onze partner voor het ondersteunen van gemeenten bij het bevorderen van kennis onder inwoners en medewerkers over technologie en alles wat helpt om zelf de regie te houden en zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Zij bieden hiervoor onafhankelijke keuzewijzers, ipad-trainingen en e-learningsmodules aan verschillende gemeenten.

Lees meer op de website van Thuissignaal.

ICT&Health

ICT&health is onze kennispartner op het gebied van ICT, innovatie en e-health in de zorg. Dagelijks inspireren zij via een onafhankelijk platform zorgorganisaties, gemeenten, overheden en professionals. De kennis die zij off- en online delen wordt door de redactieraad samengesteld bestaande uit o.a. overheidsbeleidsmakers, zorgbestuurders, belangenorganisaties, medici, zorgprofessionals, patiënten, onderwijsinstituten, en ontwikkelaars.

Lees meer op de website van ICT&Health.

MyShopEye

MyShopEye is onze partner in het ontdekken van nieuwe zorginnovaties en hulpmiddelen voor consumenten en professionals. Daarnaast werken we samen aan het eenvoudiger aanbieden van de producten die vallen onder de vergoede zorg en werken we met verpleegkundigen aan het makkelijker aanvragen van hulpmiddelen bij mensen thuis.

Lees meer op de website van MyShopEye.

Siza

Siza is een zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijk beperking. Zij zijn een zeer innovatieve organisatie en dragen via Academy het Dorp bij aan het verbeteren en toegankelijker maken van de technologie en hulpmiddelenmarkt. Thuisleefgids is partner van de Health Deal van Academy het dorp en werkt mee aan het ontwikkelen van een hulpmiddelenregister.

Lees meer op de website van Siza en over Academy het Dorp.

SAMR

SAMR is onze partner op het gebied van Data Intelligence en heeft ruime ervaring op het gebied van data intelligence onder andere in de zorgsector. Zij hebben mede via haar samenwerking met de Nederlandse Patiënten Federatie ervaring in het realiseren van feedbacksystemen in de sector verzorging, verpleging en thuiszorg. Zij ondersteunen Thuisleefgids op dit gebied.

Lees meer op de website van SAMR.

Care Innovation Center

Het Care Innovation Center is onze partner voor het ontwikkelen van instrumenten voor professionals en het delen van kennis rondom nieuwe producten en diensten. Dit doen we onder andere via het huis van morgen in Roosendaal. Hier tonen we innovaties aan ouderen, mensen met een beperking, mantelzorgers, professionals en studenten.

Lees meer op de website van het Care Innovation Center.

REshape Center Radboudumc

Innovaties voor zowel patiënten als zorgverleners stimuleren en bekend maken. Dit zijn speerpunten die REshape en Thuisleefgids verbinden. Bij Reshape wordt gewerkt met de mensen waar het om gaat. Zij zijn volledig #patientsincluded en #nurseincluded en dit is duidelijk zichtbaar in hun werkwijze. REshape is vanaf het eerste moment een sparringspartner van Thuisleefgids en helpt ons om focus te blijven houden op onze doelgroepen.

Lees meer op de website van REshape Center.