De zorg innoveren is een van de kernelementen van de visie van Thuisleefgids.nl. Wij dragen er graag aan bij om men steeds langer zelfstandig thuis te laten wonen, de zelfredzaamheid steeds te vergroten en de kwaliteit van het leven te verbeteren. De juiste zorginnovaties zorgen bovendien dat iemand zo vrijuit mogelijk kan leven en van beperkingen mogelijkheden kan maken. Daarom benoemen wij van Thuisleefgids.nl elke week een nieuw innovatief zorgproduct tot Innovatie van de Week om zo nieuwe producten in de zorg onder de aandacht te brengen. Deze week is de Compaan Tablet de innovatie van de week.

Compaan Tablet

Een tablet speciaal ontwikkeld voor ouderen, om makkelijk te kunnen communiceren met familie en vrienden. Simpel in gebruik en prachtig vormgegeven. Ervaring met computers is niet nodig. Iedereen kan met de Compaan overweg. Familie en vrienden communiceren met de Compaan via het Compaan Portaal, de online familie-omgeving die overal ter wereld bereikbaar is. Via mobiele telefoon, tablet of gewoon via de computer. Uiteraard is de communicatie veilig en vindt deze plaats binnen een gesloten omgeving. De Compaan draagt bij aan het welzijn van ouderen en faciliteert mantelzorg.

De Compaan is simpel in gebruik en prachtig vormgegeven, waardoor ervaring met computers niet nodig is. Iedereen kan met de Compaan overweg. Familie en vrienden kunnen communiceren met de Compaan via het Compaan Portaal, de online familie-omgeving die overal ter wereld bereikbaar is. Dit kan via mobiele telefoon, tablet of gewoon via de computer. Uiteraard is de communicatie veilig en vindt deze plaats binnen een gesloten omgeving. De Compaan draagt bij aan het welzijn van ouderen en faciliteert mantelzorg.

De Compaan Zorgtablet

Meer informatie