De zorg innoveren is een van de kernelementen van de visie van Thuisleefgids.nl. Wij dragen er graag aan bij om men steeds langer zelfstandig thuis te laten wonen, de zelfredzaamheid steeds te vergroten en de kwaliteit van het leven te verbeteren. De juiste zorginnovaties zorgen bovendien dat iemand zo vrijuit mogelijk kan leven en van beperkingen mogelijkheden kan maken. Daarom benoemen wij van Thuisleefgids.nl elke week een nieuw innovatief zorgproduct tot Innovatie van de Week om zo nieuwe producten in de zorg onder de aandacht te brengen. Deze week is de Smartwatcher Essence Deluxe de innovatie van de week.

Smartwatcher Essence Deluxe

De Smartwatcher Essence Deluxe, het kleinste waterdichte noodoproep horloge. Tevens het eerste horloge dat speciaal ontwikkeld is om ook dragers met smallere polsen het hoogste draagcomfort te bieden. De horlogebanden van de Essence Deluxe zijn gemaakt van echt kalfsleer en zijn bovendien verwisselbaar voor andere horlogebanden. De IP67 waterbestendigheid garandeert veilig gebruik zowel onder de douche als in bad. Daarnaast hebben de Essence Deluxe horloges het sterkste audio systeem in hun categorie, waardoor ze ook hoorbaar zijn voor mensen met een beperkt gehoor.

  • Het geluid is heel duidelijk en het apparaat is zeer gebruiksvriendelijk
  • Horloge kan automatisch worden opgenomen wanneer mantelzorgers/familieleden naar het horloge bellen, dit kun je instellen
  • De GPS functie zorgt dat de drager van het horloge overal getraceerd kan worden
  • Het product werkt alleen in combinatie met een abonnement. 

Smartwatcher Deluxe

Meer informatie