De zorg innoveren is een van de kernelementen van de visie van Thuisleefgids.nl. Wij dragen er graag aan bij om men steeds langer zelfstandig thuis te laten wonen, de zelfredzaamheid steeds te vergroten en de kwaliteit van het leven te verbeteren. De juiste zorginnovaties zorgen bovendien dat iemand zo vrijuit mogelijk kan leven en van beperkingen mogelijkheden kan maken. Daarom benoemen wij van Thuisleefgids.nl elke week een nieuw innovatief zorgproduct tot Innovatie van de Week om zo nieuwe producten in de zorg onder de aandacht te brengen. Deze week is de Connect Go de innovatie van de week.

Connect Go

Het Connect Go GPS Horloge van One2track is een ideaal waterdicht alarmhorloge. Het horloge kan tevens gebruikt worden als telefoon en kan bellen en gebeld worden. De Connect Go is zeer robuust en bovendien IP67 waterdicht. Daardoor is het horloge bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld actief buitenzijn waarbij zelfs aanraking met water geen probleem is. Via de app installeert de gebruiker tot 10 telefooncontacten in het horloge. Vervolgens kan de drager via de touchscreen kiezen wie het wil bellen of gesproken berichten versturen. Het horloge heeft ook een stappenteller.

Via de Nederlandse One2track app hebben de gealarmeerden inzicht in de actuele GPS positie informatie van het horloge en kunnen zij de functies zoals GEO Fencing, intercom, telefoonboek, wekker en de gesproken en geschreven berichtenservice bedienen. Uiteraard kunnen de app houders ook bellen naar het horloge.

Meer informatie