De zorg innoveren is een van de kernelementen van de visie van Thuisleefgids.nl. Wij dragen er graag aan bij om men steeds langer zelfstandig thuis te laten wonen, de zelfredzaamheid steeds te vergroten en de kwaliteit van het leven te verbeteren. De juiste zorginnovaties zorgen bovendien dat iemand zo vrijuit mogelijk kan leven en van beperkingen mogelijkheden kan maken. Daarom benoemen wij van Thuisleefgids.nl elke week een nieuw innovatief zorgproduct tot Innovatie van de Week om zo nieuwe producten in de zorg onder de aandacht te brengen. Deze week is de Somnox Slaaprobot de innovatie van de week.

Somnox Slaaprobot

1 van de 5 mensen in de wereld heeft last van slaapproblemen. Op dit moment vertrouwen veel mensen op verslavende slaapmiddelen die veel bijwerkingen hebben. Somnox is op een missie om dat te veranderen.

Wanneer je de Somnox Slaaprobot gedurende de nacht tegen je aanhoudt, zul je gekalmeerd worden door de volgende functies, en prikkel je de zintuigen om lichaam en geest te ontspannen.

Het voelen van een ademhalingsritme beïnvloedt onbewust je eigen ademhalingsritme. Als je de Somnox slaaprobot vasthoudt, synchroniseer je automatisch jouw ademhaling met die van de slaaprobot. Dit maakt het heel gemakkelijk om een ​​meditatieve gemoedstoestand te bereiken die je snel laat wegdromen.

Meer informatie