De zorg innoveren is een van de kernelementen van de visie van Thuisleefgids.nl. Wij dragen er graag aan bij om men steeds langer zelfstandig thuis te laten wonen, de zelfredzaamheid steeds te vergroten en de kwaliteit van het leven te verbeteren. De juiste zorginnovaties zorgen bovendien dat iemand zo vrijuit mogelijk kan leven en van beperkingen mogelijkheden kan maken. Daarom benoemen wij van Thuisleefgids.nl elke week een nieuw innovatief zorgproduct tot Innovatie van de Week om zo nieuwe producten in de zorg onder de aandacht te brengen. Deze week is de BBrain Family G2 Kalenderklok de innovatie van de week.

BBrain Family G2 Slimme Kalenderklok

De BBrain Family G2 kalenderklok is een klok welke senioren (en hun naasten) helpt met het onthouden van afspraken. Deze klok kan, naast de analoge of digitale tijd, ook een kalender weergeven met de datum. Daarnaast geeft hij afspraken of een foto naar keuze weer. Afspraken en foto’s voor de BBrain Family G2 kalenderklok kunnen familie en verzorgers eenvoudig én vanaf elke locatie toesturen via een bijgeleverde (gratis) App. Tevens is er een mogelijk om te beeldbellen tussen de BBrain Family G2 en de App-gebruikers.

Papieren kalenders en losse briefjes om alle afspraken en herinneringen te noteren zijn verleden tijd. Door de tijd, datum en afspraken allen op één overzichtelijke plaats te hebben wordt besef van tijd gestimuleerd en houdt de gebruiker meer grip op het dagelijks leven.

Meer informatie