Able2

Able2 is een totaalleverancier die producten levert op het gebied van zorghulpmiddelen, revalidatiehulpmiddelen en hulpmiddelen voor ouderen. Able2 wil dat goede hulpmiddelen voor iedereen toegankelijk zijn en daarom leveren zij de allerhoogste kwaliteit voor iedereen.

Lees meer op de website van Able2.

Vitility

Vitility is een bedrijf dat breed gespecialiseerd is met een nauwkeurig gekozen assortiment. De Specialized Collectie van Vitility levert zorghulpmiddelen op maat. De collectie van Vitility is goed uitgedacht en met aandacht geselecteerd om zo goed mogelijk te kunnen voorzien in ondersteuning en zorg.

Lees meer op de website van Vitility.

Vegro

Vegro wil de controle over jouw levenskwaliteit graag bij jezelf leggen. Zij willen samen met jou kijken naar hoe jij het beste zelfstandig kan blijven vanuit een positief oogpunt. Vegro legt de nadruk dan ook op je gezonde kanten en je mogelijkheden en wil zo bijdragen in zelfredzaamheid, gezondheid en zelfstandigheid.

Lees meer op de website van Vegro.

Medicura

Medicura richt zich op het uitlenen, verhuren en verkopen van zorghulpmiddelen. Het bedrijf heeft als doel om het leven van mensen met een beperking te verbeteren en comfortabeler te maken. Voor hen staan zelfstandigheid, zelfredzaamheid en veiligheid voorop als het gaat om service en assortiment.

Lees meer op de website van Medicura.