Thuisleefgids

Het verhaal achter Thuisleefgids!

Wat is eigenlijk het verhaal achter Thuisleefgids? Waarom is dit platform op het gebied van zorg en ondersteuning nou zo makkelijk in gebruik? Waarvoor kun je er terecht en wat mag je verwachten?

Zoektocht naar zorgproducten en diensten

Het grootste struikelblok voor consumenten, mantelzorgers en hulpverleners is momenteel dat zij op het gebied van hulpmiddelen en slimme toepassingen zoals domotica en ehealth door de bomen het bos niet meer zien. De producten en diensten zijn er allemaal wel, maar verspreid bij verschillende aanbieders en niet goed met elkaar te vergelijken. Wat sluit het beste aan bij de vraag, welke aanbieders zijn er actief, hoe krijg ik dit geregeld en wordt het ook vergoed?

Overzichtelijk platform voor al je vragen

Thuisleefgids biedt het antwoord: Wij maken het vinden, kiezen en kopen van zorghulpmiddelen en thuis ondersteunende diensten overzichtelijker, klantvriendelijker en vooral makkelijker. Onze missie is het bieden van een onafhankelijk online platform voor zorghulpmiddelen en thuis ondersteunende diensten. Hiermee wil Thuisleefgids ouderen, chronisch zieken, mantelzorgers en professionals ondersteunen, zodat zij de beste producten en diensten voor de beste prijs kunnen kiezen. Deze worden vervolgens snel en betrouwbaar aan huis geleverd. En dit draagt bij aan gemakkelijker langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.

Meer weten? Kijk snel op Thuisleefgids.nl