Ben jij ook zo benieuwd naar ons verhaal?

Hoe is het Thuisleefgids platform nou eigenlijk ontstaan? Waarom is dit platform op het gebied van zorg en ondersteuning nou zo belangrijk voor mantelzorgers en professionals? Waarvoor kun je er terecht en wat mag je van ons verwachten? We gaan je er de komende tijd meer over vertellen en vooral ook meer laten zien.

De zoektocht naar hulpmiddelen en diensten

Het grootste struikelblok voor consumenten, mantelzorgers en zorgprofessionals is momenteel dat zij op het gebied van hulpmiddelen en diensten door de bomen het bos niet meer zien. Je kunt hierbij denken aan de bekende hulpmiddelen zoals rolstoelen en rollators maar ook aan slimme toepassingen zoals domotica en e-health. De producten en diensten zijn er allemaal wel, maar verspreid bij verschillende aanbieders en niet goed met elkaar te vergelijken. Ook komen er dagelijks nieuwe aanbieders op de markt. Maar wat sluit nou het beste aan bij mijn vraag? Welke aanbieders zijn er actief? Hoe krijg ik deze producten en diensten het makkelijkste geregeld en worden deze ook nog vergoed? Thuisleefgids.nl speelt in op al deze vragen.

Overzichtelijk platform voor al je vragen

Thuisleefgids.nl biedt je het antwoord: Wij bieden de consument en zorgprofessional een onafhankelijk online platform voor zorghulpmiddelen en diensten. Hiermee wil Thuisleefgids.nl ouderen, chronisch zieken, mantelzorgers en zorgprofessionals ondersteunen, zodat zij de beste producten en diensten voor de beste prijs kunnen vinden. Deze producten worden vervolgens snel en betrouwbaar aan huis geleverd. En dit draagt bij aan langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.

Meer weten? Volg ons online via Facebook, Linkedin, Twitter of Instagram of kijk snel op Thuisleefgids.nl