Het Thuisleefgids Team

Wij werken (bijna) elke dag hard om jou te helpen de beste oplossing te vinden voor jouw zorgvraag! Het is onze missie om de zorgmarkt transparanter, toegankelijker en zelfs ietsje leuker te maken. We krijgen namelijk vroeg of laat allemaal wel eens met zorg te maken en dan wil je gewoon dat het goed geregeld is. Je wil dan de best passende oplossing vinden, voor de beste prijs met de snelste levering en uiteraard de allerbeste service! En wanneer je product vergoed wordt wil je dit natuurlijk ook direct kunnen regelen. En daar zijn wij voor. We ontzorgen je namelijk op alles en dat is wel zo makkelijk!

Op Thuisleefgids vind je alles voor langer zelfstandig thuis wonen!

Ontmoet onze harde werkers!


Ilse

CEO

Oprichter en drijvende kracht achter Thuisleefgids.nl! Met haar verpleegkundige en gerontologische achtergrond inspireert zij de klanten en ons team.


Nick

Chef Tech

Brengt onze IT dromen naar een hoger plan en zorgt voor nog beter ondersteunen van onze klanten met de beste software!


Arjan

Chef Business Development

Inspireert ons met zijn kennis, ervaring en charisma om verder te komen! Maakt de mooiste plannen met onze klanten en zet ons op de kaart!


Maarten

Developer

Gek van code en daarnaast een vlotte babbel. Geen vraag is hem te gek, Maarten zoekt het uit en regelt het!


Annemiek

Chef Marketing

Focus en strategie, ze draagt zorg voor een doordachte marketingstrategie en vergroot onze naamsbekendheid!


Gijs

Developer

Ervaren en zeer bekwaam op het gebied van development. We kunnen letterlijk op en met hem bouwen aan de benodigde software voor het waarmaken van de droom van het bedrijf!


Wesley

Content Medewerker

Onze regelneef, voor je het weet is het geregeld. Hij helpt onze website up-to-date te houden maar is daarnaast ook een grote steun in operations!


Anneke

Consultant

Implementeert oplossingen en zorgt ervoor dat onze klanten het meeste uit de samenwerking halen. Brengt nieuwe wensen in kaart!


Rover

Developer

Onze creatieve developer visualiseert de wensen van de klant in onze software. Zo zorgt hij ervoor dat ons platform optimaal toegankelijk en gebruiksvriendelijk is!


Bekijk alle vacatures!

Hierachter zitten meer vacatures verstopt.

Kom jij ons team versterken? Kijk naar alle vacatures.


Yannick

Gezondheidszorg Technoloog

Slaat de brug tussen zorg en technologie! Brengt processen rondom klantenservice in kaart zodat onze klanten zo goed mogelijk geholpen worden.


Stephanie

Consultant

Droom, denk, durf, doe en deel! Bevordert het gebruik en de inzet van technologie in de zorg volgens een ijzersterke strategie.


Kom jij ons team versterken?

Projectmanager Zorg & ICT

Ben je sociaal en pragmatisch ingesteld en krijg je energie van het begeleiden van externe relaties in projecten? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Eline

Gezondheidszorg Technoloog

Enthousiast en bekwaam staat zij onze klanten graag te woord! Met haar achtergrond ondersteunt zij in projecten en de dagelijkse operatie.


Anne

Content Marketeer

Onze communicatie en content expert, met haar wervende schrijfstijl weet ze iedereen te boeien. Storytelling is haar “middle name” en ze kent alle ins & outs op social gebied.


Kom jij ons team versterken?

Administratief ondersteuner (reeds ingevuld)

Ben jij een duizendpoot die goed kan plannen, communiceren en organiseren? En ben je op zoek naar een verbindende functie in een dynamisch en innovatief bedrijf