Het Thuisleefgids Team

Wij werken (bijna) elke dag hard om jou te helpen de beste oplossing te vinden voor jouw zorgvraag! Het is onze missie om de zorgmarkt transparanter, toegankelijker en zelfs ietsje leuker te maken. We krijgen namelijk vroeg of laat allemaal wel eens met zorg te maken en dan wil je gewoon dat het goed geregeld is. Je wil dan de best passende oplossing vinden, voor de beste prijs met de snelste levering en uiteraard de allerbeste service! En wanneer je product vergoed wordt wil je dit natuurlijk ook direct kunnen regelen. En daar zijn wij voor. We ontzorgen je namelijk op alles en dat is wel zo makkelijk!

Op Thuisleefgids vind je alles voor langer zelfstandig thuis wonen!

Ontmoet onze harde werkers!


Ilse

CEO

Oprichter en drijvende kracht achter Thuisleefgids.nl! Met haar verpleegkundige en gerontologische achtergrond inspireert zij de klanten en ons team.


Maarten

Developer

Gek van code en daarnaast een vlotte babbel. Geen vraag is hem te gek, Maarten zoekt het uit en regelt het!


Arjan

Chef Business Development

Inspireert ons met zijn kennis, ervaring en charisma om verder te komen! Maakt de mooiste plannen met onze klanten en zet ons op de kaart!


Gijs

Developer

Ervaren en zeer bekwaam op het gebied van development. We kunnen letterlijk op en met hem bouwen voor het waarmaken van onze droom!


Annemiek

Chef Marketing

Met een goede focus en doelgericht plan draagt ze zorg voor een doordachte marketingstrategie en vergroot onze naamsbekendheid!


Rover

Developer

Onze creatieve developer visualiseert de wensen van de klant in onze software, zodat ons platform optimaal toegankelijk en gebruiksvriendelijk is!


Reinald

Developer

Vol enthousiasme en passie gaat hij ieder IT-vraagstuk te lijf! Met zijn kennis en kunde is hij een ware aanwinst voor het IT-team.


Ferdie

Developer

Als alleskunner op het gebied van IT optimaliseert hij onze platformen zodat onze klanten zo goed mogelijk geholpen worden.


Anne

Content Marketeer

Onze communicatie en content expert. Storytelling is haar “middle name” en ze kent alle ins & outs op social gebied.


Stephanie

Consultant

Droom, denk, durf, doe en deel! Bevordert het gebruik en de inzet van technologie in de zorg volgens een ijzersterke strategie.


Bekijk alle vacatures!

Hierachter zitten meer vacatures verstopt.

Kom jij ons team versterken? Kijk naar alle vacatures.


Wesley

Content Medewerker

Onze regelneef, voor je het weet is het geregeld. Hij helpt onze website up-to-date te houden maar is daarnaast ook een grote steun in operations!


Roy

Digital Marketeer

Expert op het gebied van online marketing! Met zijn ervaring weet hij onze vindbaarheid te vergroten en Thuisleefgids naar een hoger level te tillen.


Enno

Stagiair Gezondheidszorgtechnologie

Zorgvuldig en met een kritische blik zorgt hij ervoor dat onze tools zo goed mogelijk aansluiten bij de wensen van de klant.

 

 


Kom jij ons team versterken?

Projectmanager Zorg & ICT

Ben je sociaal en pragmatisch ingesteld en krijg je energie van het begeleiden van externe relaties in projecten? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Eline

Gezondheidszorgtechnoloog

Enthousiast en bekwaam staat zij onze klanten graag te woord! Met haar achtergrond ondersteunt zij in projecten en de dagelijkse operatie.


Mariska

Finance – Officemanager

Accuraat gaat zij te werk met onze administratieve werkzaamheden en is daarnaast verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op kantoor.


Isabelle

Stagiair Gezondheidszorgtechnologie

Punctueel en enthousiast ondersteunt zij onze klanten in de zoektocht naar de juiste hulpmiddelen. Dit met de inzet van digitale toepassingen.