Wettelijke garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Fabrieksgarantie

Alle producten die wij op Thuisleefgids aanbieden hebben fabrieksgarantie. Deze garantie is conform de verleende garantie van onze leveranciers. Onze leveranciers zijn gevestigd in Nederland en bieden een uitstekende service.

Defect product?

Neem altijd eerst contact op met onze klantenservice.

In sommige gevallen vragen wij je om een probleembeschrijving naar ons op te sturen en mogelijk daarbij een foto van het defect mee te sturen. Na overleg met de leverancier hoor je via onze klantenservice hoe je probleem zo goed en snel mogelijk wordt opgelost.

Eventuele kosten voor het retour sturen van het defecte product komen, als het defect binnen de garantievoorwaarden valt, voor rekening van Thuisleefgids. Wij zullen uiteraard zorgen voor een correct werkend nieuw product óf – wanneer dit niet meer mogelijk blijkt – je geld zo spoedig mogelijk retourneren.