Wanneer je een hulpmiddel nodig hebt is het handig om te weten of hiervoor een vergoeding bestaat. Door wetswijzigingen is het gehele veld van vergoedingen voor veel consumenten en professionals namelijk erg complex geworden. Ze zijn veel tijd bezig om alles uit te zoeken voor zichzelf of voor een client. Soms komen ze alsnog tot de conclusie dat ze het product beter direct zelf hadden kunnen kopen. Veel mensen zien door de bomen het bos niet meer. Ook weten ze niet goed of ze nu naar de Wmo van de gemeente, naar hun verzekeraar (Zvw) moeten of dat ze het product zelf dienen aan te schaffen. Tijd voor een oplossing!

Thuisleefgids, een compleet en onafhankelijk platform

Op Thuisleefgids.nl kun je namelijk niet alleen uitzoeken wat je nodig hebt aan hulpmiddelen, producten of diensten maar binnenkort kun je ook direct zien of het product nog vergoed wordt. Sterker nog, we gaan je hierbij volledig ondersteunen door een innovatieve samenwerking die we zijn aangegaan met een aantal leveranciers van producten die vergoed worden. Samen met hen willen we jou als consument of professional volledig ondersteunen in je zoektocht. Zo heb je keuzevrijheid en regel je eenvoudig en snel alles op het gebied van langer zelfstandig thuis wonen.

Unieke samenwerking

We zijn er trots op dat we de samenwerking mogen aankondigen voor onder andere uitleenhulpmiddelen met Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen en met de service organisatie voor hulpmiddelen Medicura. Samen met deze partners kunnen we consumenten en professionals nog beter informeren over de mogelijkheden. Ook gaan wij ervoor zorgen dat de benodigde hulpmiddelen zo snel en goed mogelijk bij jou of je client thuis geleverd worden.