Inhoud

Onze eHealth leveranciers

Withings – Apple – Fitbit – Beurer

Xando

Xando is een Apple Premium Reseller, die gespecialiseerd én nauw betrokken is als IT-consultant. Het bedrijf biedt persoonlijke en uitgebreide service bij alle Apple producten en accessoires, inclusief de onderwijs- en zorgafdeling.

Lees meer op de website van Xando.

SB Supply

SB Supply is een expert in lifestyle accessoires, gespecialiseerd in gadgets en persoonlijke design accessoires. Het bedrijf is gericht op snelle bezorging, een uitgebreid assortiment en een voortreffelijke service en levert gadgets op gebied van sport, ontspanning én zorg.

Lees meer op de website van SB Supply.

Compaan

Compaan streeft voor een beter wereld en wil dit laten zien in producten en service. Het bedrijf levert een uitgebreid assortiment aan tablets die zorgvuldig gekozen zijn om te voldoen aan vier factoren: Verantwoordelijkheid, Duurzaamheid, Respect en Beveiliging en Privacy.

Lees meer op de website van Compaan.

Telelock

Telelock is een bedrijf dat verschillende soorten sloten levert en voor elke Nederlandse deur een oplossing wilt vinden. Met zorgvuldigheid en passie bouwt Telelock voor elke deur een perfect slot geheel naar wens. Ook hebben zij een afdeling gespecialiseerd in de thuiszorg, waarmee zij een gevoel van zorgeloosheid en veiligheid willen creëren voor bewoners met zorg.

Lees meer op de website van Telelock.

Sensotiss

Sensotiss ontwikkelt producten om mensen langer, comfortabeler en veilig zelfstandig te laten wonen. Ook bieden het bedrijf hulpmiddelen om zorgverleners te ondersteunen. Sensotiss staat voor respect en comfort en wilt met haar producten zo min mogelijk inbreuk doen op jouw dagelijks leven. Jouw veiligheid en zorgeloosheid staat bij Sensotiss voorop.

Lees meer op de website van Sensotiss.

Livind 

Livind is een zorginitatief gericht op technologische toepassingen die gebruikt worden in het dagelijkse leven. Het bedrijf streeft ernaar om veiligheid en levenskwaliteit te verhogen en om dit voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken. Livind zet zich met name in voor mensen die langer zelfstandig thuis willen wonen en is landelijk actief om dit zo goed mogelijk te kunnen realiseren.

Lees meer op de website van Livind.