Veiligheid

Er zijn steeds meer veiligheidsproducten zoals (automatische) alarmeringssystemen maar ook speciale producten om mensen mee te lokaliseren met GPS. Denk ook eens aan automatische sloten of sleuteloplossingen en camerasystemen.

We wonen langer thuis ook wanneer we ouder worden of te maken hebben met een aandoening of blessure. Het is dan heel fijn om je prettig en vooral ook veilig te voelen in je woning. |n sommige gevallen lukt het je niet meer om zelf de deur open te maken en daarom zijn er steeds meer eHealth oplossingen op het gebied van veiligheid zoals een automatisch slot of een digitale deurspion. Ook kun je via een camera gekoppeld aan je smartphone zien wie er voor de deur staat en deze op afstand openen met een domotica toepassing. Op het gebied van veiligheid zijn er ook systemen waarmee je kunt alarmeren of dwalen (via GPS) kunt detecteren.

Innovaties – Veiligheid

Connect Go GPS Horloge

Het Connect Go GPS Horloge van One2track is een ideaal waterdicht alarmhorloge. Het horloge kan tevens gebruikt worden als telefoon en kan bellen en gebeld worden. De Connect Go is zeer robuust en bovendien IP67 waterdicht. Daardoor is het horloge bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld actief buitenzijn waarbij zelfs aanraking met water geen probleem is. Via de app installeert de gebruiker tot 10 telefooncontacten in het horloge. Vervolgens kan de drager via de touchscreen kiezen wie het wil bellen of gesproken berichten versturen. Het horloge heeft ook een stappenteller.

bekijken

ESSENCE Deluxe

De ESSENCE DELUXE, het kleinste waterdichte noodoproep horloge. Tevens het eerste horloge dat speciaal ontwikkeld is om ook dragers met smallere polsen het hoogste draagcomfort te bieden. De horlogebanden van de ESSENCE DELUXE zijn gemaakt van echt kalfsleer en zijn bovendien verwisselbaar voor andere horlogebanden. De IP67 waterbestendigheid garandeert veilig gebruik zowel onder de douche als in bad. Daarnaast hebben de ESSENCE DELUXE horloges het sterkste audio systeem in hun categorie, waardoor ze ook hoorbaar zijn voor mensen met een beperkt gehoor.

bekijken

Telelock elektronisch slot

Telelock elektronische sloten kun je gebruiken wanneer je zorg ontvangt van een zorgorganisatie die werkt met Telelock. Er zijn sloten voor alle soorten sloten in Nederland. Er kan zonder breek en hak werk een elektronisch slot op de deur gemonteerd worden. Er is een variant voor insteeksloten en meerpuntssluitingen maar ook voor deuren met een oplegslot en een variant voor schakeling bij elektrische draai- en schuifdeuren.

bekijken

Bekijk ook de andere thema’s binnen E-health

Per thema zijn er verschillende innovatieve producten te onderscheiden. Kies een van de onderstaande thema’s om verder te gaan.