Veiligheid

Er zijn steeds meer veiligheidsproducten zoals (automatische) alarmeringssystemen maar ook speciale producten om mensen mee te lokaliseren met GPS. Denk ook eens aan automatische sloten of sleuteloplossingen en camerasystemen.

We wonen langer thuis ook wanneer we ouder worden of te maken hebben met een aandoening of blessure. Het is dan heel fijn om je prettig en vooral ook veilig te voelen in je woning. |n sommige gevallen lukt het je niet meer om zelf de deur open te maken en daarom zijn er steeds meer eHealth oplossingen op het gebied van veiligheid zoals een automatisch slot of een digitale deurspion. Ook kun je via een camera gekoppeld aan je smartphone zien wie er voor de deur staat en deze op afstand openen met een domotica toepassing. Op het gebied van veiligheid zijn er ook systemen waarmee je kunt alarmeren of dwalen (via GPS) kunt detecteren.

Innovaties – Veiligheid

CQ-3 Alarmzender

De CQ-3 Alarmzender is ontwikkeld voor snel, betrouwbaar en eenvoudig alarmeren. Een alarmoproep kan op nagenoeg iedere gewenste manier worden afgehandeld. Naast betrouwbare alarmering biedt de CQ-3 heldere spraak onder elke omstandigheid, zelfs onder de douche! De CQ-3 is daarmee de ideale oplossing voor mantelzorg, wijkzorg en professionele zorg via een zorgorganisatie.

bekijken

Zembro

Het Zembro horloge is een modern mobiel personenalarm voor de actieve senior. Het horloge zorgt ervoor dat je met één druk op de onzichtbare knop contact kunt maken met familie, vrienden of mantelzorgers. Zij ontvangen het alarmbericht via de Zembro app op hun smartphone en zien daarbij direct je locatie. Het horloge beschikt over een spreek- en luisterfunctie waardoor zij je kunnen bellen via het horloge en je zo met elkaar kunt praten.

bekijken

Telelock elektronisch slot

Telelock elektronische sloten kun je gebruiken wanneer je zorg ontvangt van een zorgorganisatie die werkt met Telelock. Er zijn sloten voor alle soorten sloten in Nederland. Er kan zonder breek en hak werk een elektronisch slot op de deur gemonteerd worden. Er is een variant voor insteeksloten en meerpuntssluitingen maar ook voor deuren met een oplegslot en een variant voor schakeling bij elektrische draai- en schuifdeuren.

bekijken

Bekijk ook de andere thema’s binnen E-health

Per thema zijn er verschillende innovatieve producten te onderscheiden. Kies een van de onderstaande thema’s om verder te gaan.