U bent nu hier:

Best Buy Guide Personenalarmeringen

door Tom Geerits, Blogger

22 december 2016
Best Buy Guide Personenalarmeringen

In de vorige artikelen hebben we vanuit verschillende perspectieven gekeken naar personenalarmering.

We hebben o.a. gekeken naar wat het begrip nu eigenlijk betekent, waar je op moet letten bij aanschaf, welke vergoedingen er mogelijk zijn en wanneer het systeem betrouwbaar is.

Zoek de verschillen
Deze keer zetten we de verschillende systemen in een handig overzicht onder elkaar om ze beter te kunnen vergelijken. De onderwerpen die we belichten zijn: Kosten, Soort bereik, Wijze van alarmopvolging en een aantal andere Specificaties als o.a. Valdetectie, Waterbestendigheid, GPS functionaliteit, Bluetooth, Accuduur, Keurmerk en Bijzonderheden. De kosten worden uitgesplitst in aanschafkosten en abonnementskosten. Het bereik van de alarmering is verdeeld in binnen- en buitenshuis. Verder wordt bij alarmopvolging gekeken of er verbinding wordt gemaakt naar professionele hulpverlening of naar het eigen sociale netwerk zoals bijvoorbeeld vrienden of familie. Andere specificaties die misschien enige uitleg behoeven zijn: gebiedsafbakening en inactiviteiten alarm. Bij gebiedsafbakening wordt er een virtuele afstand vastgelegd waarbinnen het apparaat moet blijven. Wanneer het apparaat buiten deze “leefcirkel’ komt, wordt er gealarmeerd. Het inactiviteiten alarm gaat af wanneer iemand langer dan een vastgestelde periode niet of nauwelijks heeft bewogen.

Bepaal zelf wat het beste bij u past
Aangezien elke persoonlijke situatie anders is, zal iedereen andere eisen stellen aan personenalarmering. Daarbij is het gebleken dat het een hele zoektocht is om alle specificaties te vinden, we krijgen hierover bij Thuisleefgids.nl namelijk geregeld vragen. Met het onderstaande overzicht willen wij enige duidelijkheid scheppen zodat u zelf kunt bepalen welke oplossing het beste bij u past.

Acties op Thuisleefgids.nl

Speciaal voor de gelegenheid lopen er een aantal interessante acties op het gebied van personenalarmering op Thuisleefgids.nl. U vindt deze terug in het complete overzicht dat u bij ons kunt aanvragen via onderstaande link. Succes met de keuze voor een systeem dat voor u en uw naaste het grootste gevoel van veiligheid en zekerheid zal bieden! Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd bij Thuisleefgids.nl terecht.

Plaats een reactie