Een fijne en praktische ruimte in huis

De badkamer is voor veel mensen een belangrijke ruimte in het huis. Een warme douche of een ontspannend bad doet een mens goed wordt vaak gezegd. Toch kan het voorkomen dat dit niet meer zo makkelijk en vanzelfsprekend is. Bijvoorbeeld door een beperking, een blessure of na een ongeluk. Ook wanneer men een dagje ouder wordt kan het zijn dat de badkamer niet meer helemaal voldoet aan de behoefte.

Handige hulpjes in de badkamer

Gelukkig zijn er tegenwoordig heel veel handige oplossingen om de badkamer aan je wensen aan te passen zonder dat meteen de hele badkamer verbouwd hoeft te worden. Er zijn namelijk steeds meer praktische hulpmiddelen en innovatieve snufjes om de badkamer meer geschikt te maken voor gebruik ook wanneer er sprake is van een beperking. Denk bijvoorbeeld eens het in en uit bad stappen of over een natte en gladde vloer lopen, dit vergroot de kans op een ongeluk of val. Wat kun je allemaal inzetten om dit te voorkomen zodat je badkamer fijn en veilig blijft?

Hulpmiddelen voor in de badkamer

Onderstaande categorieën bevatten hulpmiddelen waarmee je je badkamer van alle gemakken kunt voorzien.

Verschillende hulpmiddelen en hun functies

Zoek op ruimtes in huis

Per ruimte in huis hebben wij een selectie van mooie en handige producten en diensten voor die specifieke ruimte gemaakt.
Deze worden handig samengevat en we voorzien je daarnaast direct van tips en trucs om makkelijker zelfstandig thuis te blijven wonen.